Política de privacitat

1. Titularitat

www.adrimarcentre.com és un domini d’internet de la societat mercantil andorrana ADRIMAR SLU, societat inscrita al Registre de Societats del Govern d’Andorra.  Amb les dades de contacte següents: Av. del Jovell, número 18, Borda Jovell, Sispony, parròquia de La Massana. Telèfon +376 820100. Correu electrònic: info@adrimarcentre.com

 

2. Condicions d’accés

L’accés a aquesta pàgina web i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal.

 

3. Condicions d’ús

La web és de contingut exclusivament informatiu. El seu ús és responsabilitat exclusiva de l’usuari. Aquest s’obliga a fer-ne un ús correcte de conformitat amb la Llei i aquesta Advertència Legal. En cas contrari pot veure compromesa la seva responsabilitat, ja sigui front a ADRIMAR, SLU o bé front a tercers. L’usuari és informat de la prohibició de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, extreure, utilitzar, comunicar públicament, modificar o transformar qualsevol contingut de la web salvat autorització expressa i consentida d’ADRIMAR. En cas d’incompliment de les condicions d’accés i ús d’aquesta web, ADRIMAR, SLU es reserva el dret de prendre, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i conductes descrites. D’altra banda, ADRIMAR, SLU podrà modificar en qualsevol moment i sense previ avís el contingut de la web, inclosa la present Advertència Legal. Per aquest motiu, l’usuari ha de prendre coneixement de la mateixa en cada ocasió en què decideixi accedir a aquesta web.

 

4. Propietat intel·lectual

ADRIMAR, SLU es reserva tots els drets sobre els continguts de la present pàgina web tals com text, imatges gràfiques, fotografies, icones, software, links, tecnologia, i tot altre contingut de text, gràfic o audiovisual, així com el seu disseny, els quals són de la seva propietat. Les marques, noms de domini o signes distintius inclosos en la web no poden ésser usats en cap cas pels usuaris de la web, sense el consentiment d’ADRIMAR, SLU.

 

5. Clàusula d’exclusió de la responsabilitat

ADRIMAR, SLU no té l’obligació de controlar l’absència de virus o qualsevol altre element informàtic nociu. ADRIMAR, SLU no es responsabilitza dels danys produïts en els equipaments informàtics dels usuaris o terceres persones, que siguin conseqüència directa o indirecta d’errades tècniques o desconnexions de les xarxes de telecomunicacions.

 

6. Protecció de dades

Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a ADRIMAR, SLU a través de la web, correus electrònics o formularis, poden ésser incloses en un fitxer de dades de persones d’ADRIMAR, SLU. L’usuari pot exercir els seus drets d’accés, correcció, cancel·lació i/o oposició adreçant-se per escrit i degudament identificat mitjançant còpia del seu document d’identificació a ADRIMAR, SLU, Av. del Jovell, número 18, Borda Jovell, Sispony, parròquia de La Massana. Telèfon +376 820100. Correu electrònic: info@adrimarcentre.com. En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari.

 

7. Llei aplicable

La present Advertència Legal es regeix per la normativa andorrana aplicable sobre protecció de dades i altres.